Martekonferansen

Påmelding til Martekonferansen 2013


Fakturaadresse

En av Martekonferansens målsettinger er nettverksbygging. Dette gjøres gjennom Martekonferansen i seg selv, og spesielt gjennom møtebookingen. Møtebookingen er en organisert møteplass for konferansens deltakere. Denne møteformen har blitt en gjentakende aktivitet på Martekonferansene, med svært god respons.

For at dine møter skal bli inspirerende og nyttige, ber vi deg fylle ut feltene under. Denne informasjonen vil bli sendt til de andre deltagerne slik at de har et godt grunnlag for å velge hvem de ønsker møte med.

Andre opplysninger

Overnatting

Dersom du har behov for overnatting, må du bestille dette direkte hos Rica Ishavshotel Tromsø på telefon: 77 66 64 00. Enkeltrom koster kr 1 395,- og dobbeltrom kr 1 595,- inkl. frokost. Oppgi følgende referansekode – 12597131.

NB! Vi har reservert et antall rom på hotellet som vil være tilgjengelig frem til 25. september. Vi anbefaler at du bestiller hotellrom så tidlig som mulig.

Påmeldingsfrist: 1. oktober 2013.

Deltakeravgift: kr 2 000,- per deltaker. Deltageravgiften inkluderer lunsj begge dager, festmiddag og musikalsk innslag fra Hekla Stålstrenga.

NB! Bindende påmelding.

Betingelser:
Påmelding skjer skriftlig via dette påmeldingsskjemaet. Påmeldingen vil bli bekreftet per e-post.

Faktura
Faktura utstedes ved påmelding og må betales før konferansen.

Avbestilling og avbestillingsgebyr.
Avbestilling (eller uteblivelse) etter påmeldingfristens utløp - 50 % av deltakeravgiften

Avbestilling må skje skriftlig innen påmeldingsfristens utløp 1. oktober til

-
Publiseringsløsning: PublishON