Martekonferansen
Foredragsholdere 2003

Møteleder Maren Anne Ross

Maren-Anne Ross (39) er regionssjef for Siemens AS, Divisjon Installasjon i nord. Hun har ansvar for to avdelinger med nærmere 80 elektrikere og ingeniører til sammen i Bodø og Tromsø. Siemens opererer både innenfor prosjekt og servicemarkedet, og siste referanseprosjekt på oppdragslista er Tromsø Rådhus. Her skal Siemens levere alt av elektrotekniske løsninger som lys og varme, brann og sikkerhetssystemer.

Maren-Anne Ross har av utdannelse siv.ing. diplom i kjemi, NTNU Trondheim, i tillegg til bryggerimesterdiplom fra DSB, København.


 

Ingebrigt Sten Jensen

Han har blitt kåret til århundrets reklamemann i Norge og er selve hovedpersonen bak 90-årenes største eventyr i norsk fotball (Stabæk). Derfor er det kanskje ikke så rart at betegnelsene reklameguru og fotballidiot som regel følger med når Ingebrigt Steen Jensens navn nevnes i media. Men at han også er helfrelst på Morgan Kane, er en hengiven bondevenn og i sin tid selv ble kåret til Asker og Bærums beste fotballspiller er kanskje bedre bevarte hemmeligheter.

Uansett - Ingebrigt Steen Jensen er i dag en aktiv deltaker i samfunnsdebatten og en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere. I løpet av sine år i reklamebransjen har han jobbet både kreativt og strategisk med store, internasjonale bedrifter som bl. a. IKEA, Braathens og Statoil, og stått bak noen av de mest omtalte og vellykkede reklamekampanjene i norsk kommunikasjonshistorie. Som foredragsholder snakker han om hvor viktig det er å sette seg store mål her i livet, samt hvilken enorm kraft som ligger i evnen å kunne fortelle en god historie. Noe han selv er et levende bevis på.


 

Sylvi Barman-Jenssen

Sylvi jobber som manager/rådgiver i KPMG Tromsø. Hun er utdannet spesialpedagog og har hovedfag i distriktsutvikling og –utdanning fra James Cook University i Australia. Hun har jobbet i offentlig sektor i vel 20 år, blant annet som lærer for døve, prosjektleder, skolesjef og rådmann. Sylvi er særlig opptatt av bedrifters samfunnsansvar og forvaltningen av menneskeressurser i organisasjoner. Som rådgiver jobber hun i hovedsak med ledelse og organisasjonsutvikling.


 

Berit Ovesen

Sørreisajente som har arbeidet til sammen 24 år i Forsvaret, i 10 forskjellige jobber i inn- og utland. Hun har vært først ute på mange områder. Hun var blant annet den første kvinnelige oberst i Norge. Hun sluttet i Forsvaret høsten 2000, og har deretter arbeidet i et konsulentselskap, hovedsaklig med ledelse. 1. september 2003 gikk hun inn i stillingen som Organisasjons- og personaldirektør ved Akershus Universitetssykehus.

 

Espen Aronsen

Espen Aronsen er daglig leder for Aron Mat AS i Tromsø. Espen har fra tidligere erfaring fra restaurant- og kjøttbransjen.
 
Aron Mat AS ble stiftet i 1990. De startet produksjonen i en ombygd stall i Grøttfjord på yttersia av Kvaløya. Her skulle far og sønn i hovedsak drive med sesongproduksjon av pinnekjøtt og fenalår. De fant raskt ut at produksjon av lammerull – på den gode gamle måten – ville passe godt inn i deres produktssortiment. Etter noen tøffe oppstartsår har Aron Mat oppnådd suksess. I løpet av de siste årene har Aron Mat fått flere nasjonale utmerkelser. Espen begrunner denne suksessen med arbeidskraften, produktutviklingen, kvalitetssikringen og langsiktige strategiplaner.


 

Inger-Lise Brones / Kristin Nymo

Rundhaug Gjestegård (tidligere Rundhaug Hotell) er en eldre og tradisjonsrik gjestegård beliggende på Rundhaug i Målselv kommune. Omgivelsene er vakre med fjellandskap og Målselva som slynger seg oppover dalen.

Gjestegården har vært drevet av samme familie siden oppstarten i 1905, men fikk våren 2002 nye eiere. Gjennom rehabiliteringsarbeidet har vi forsterket den spesielle og særegne atmosfæren det snart 100 år gamle trehotellet har båret fram gjennom årene. Her kan man virkelig kunne slå seg til ro og slappe av. Flere fellesstuer skaper et intimt og trivelig miljø.

Inger-Lise Brones
 
Inger-Lise Brones er daglig leder på Rundhaug Gjestegård. Hun er utdannet Diplomkandidat IFM. Inger-Lise var tidligere daglig leder for Polarbadet, som er Norges nordligste badeland. Før dette var hun ansatt i Målselv kommune som reiselivskoordinator. Inger-Lise har drevet aktivt med svømming. I dag er hun mest på land med sin fluestang.
 
Kristin Nymo
 
Kristin er styreformann for Rundhaug Gjestegård. Hun jobber ril daglig som ass. direktør i Gjensidige NOR Kapitalforvaltning i Oslo. Kristin har vært i bank og finans siden hun flyttet bort fra hjemkommunen Målselv i 1985. Hun er utdannet Diplomøkonom fra BI. Kristin er interessert i reising, mat, vin og det gode liv, og er derfor ivring innen konseptutviklingen på Rundhaug gjestegård.

 

Ragnhild N. Grødahl

Cand music., MA. Hun har sin faglige bakgrunn som pedagog, bevegelsesterapeut, musiker og dramatiker. Betegnes av mange som Norges beste foredragsholder. Gjennom en årrekke har hun inspirert og motivert grupper på mellom 10 og 1500 personer, - der hennes spesielle foredragsform og ”menneskelige” innhold har blitt tatt imot med begeistring.
 
Hun har holdt en rekke seminarer og kurs, samt jobbet som bedriftsrådgiver med personlig utvikling, kommunikasjon, forandringsprosesser, presentasjonsteknikk, forhandlingsteknikk og lederutvikling som sine spesialområder. Hun er veileder for så vel toppledere som medarbeidere på alle nivå.
 
Ragnhild har utgitt flere bøker, bl.a. Rovdyr, som er oversatt til 11 språk. Andre bøker: Påfyll til livets krukke, Hemmeligheter om ledelse, Mot i brystet, Forandring Fryder, Rovdyr mfl. Ragnhild fremstår som en av Norges aller beste og mest engasjerende foredragsholdere.

 
-
Publiseringsløsning: PublishON