Martekonferansen
Nyheter forside

Takk til alle!

Årets Martekonferanse, den tiende i rekken, ble arrangert 17. og 18. oktober på Rica Ishavshotel Tromsø med 120 deltagere. Formålet med konferansen er å bidra til inspirasjon, nettverksbygging og kunnskapsdeling.

Se bilder fra konferansen.

En av Martekonferansens «spesialiteter» er møtebookingen. I løpet av vel en time på fredag ble det gjennomført 230 møter! Her fikk deltagerne mulighet til å knytte kontakter, utveksle erfaringer og kanskje avtale nye møter for å se på mulighetene for samarbeid.

Vi takker vår fargerike konferansier Halvor Haukerud fra selveste Odalen, pianisten Børge Verbaan for taffelmusikk, alle foredragsholderne for inspirasjon og faglig påfyll krydret med humor, glassblåser Silja Skoglund for å ha laget vårt eget Marte-glass som ble gitt i gave til foredragsholderne, Hilde Sandvoll for bøy og tøy, toastmaster Stein-Gunnar Bondevik for dikt og filosofiske betraktninger, takk for maten-taler Ingunn Bendiksen som en gang for alle satte Tennskjær på kartet, nydelige toner og sang fra Hekla Stålstrenga, lokale matprodusenter som leverte det beste de har, Rica Ishavshotel som leverte god mat, service og tilrettelegging, prosjektleder Vigdis Johnsen og prosjektmedarbeider Linda Tøllefsen fra PwC for god planlegging og gjennomføring – og sist, men ikke minst, alle deltagerne for engasjement, humør og gode tilbakemeldinger.

Bilder fra konferansen finner du på Facebook-siden til Innovasjon Norge Troms.

Styringsgruppa v/
- Randi Abrahamsen, Innovasjon Norge
- Tove Forså, Innovasjon Norge
- Vigdis A. Nilsen, Troms fylkeskommune
- Marianne Vileid Uleberg, Fylkesmannen i Troms, landbruksavdelinga

 

-
Nyheter forside Nyheter forside
Publiseringsløsning: PublishON