Martekonferansen

MARIT ADELEIDE ANDREASSEN

Marit Adeleide Andreassen, skuespiller og sanger, er vår møteleder på årets Martekonferanse.

Marit Adeleide er utdannet ved Statens Teaterhøyskole (1990-1993). Marit Adeleide er fast ansatt ved Nationalteateret og Oslo Nye Teater, og har medvirket i en rekke oppsetninger som profesjonell skuespiller. Hun debuterte ved Oslo Nye Teater hvor hun blant annet har spilt ulike roller i ”Crazy for you”, ”Cabaret”, ”Nærmere” og ”nr. 13”, som senere ble TV-serie på NRK. Ved Nationaltheateret i Oslo har hun også spilt i ”Hedda Gabler”, ”Tante Sofie” og ”Mor Nille”, for å nevne noen.

I tillegg har hun jobbet med film, TV og Radioteateret. Marit Adeleide har i en årrekke lånt stemmen sin til radioprogrammet ”Hallo i uken” og Radioteateret. Marit har blant annet spilt i TV-dramaseriene ”Slangebæreren” og ”Drømmefangeren” på NRK, ”De drabbade” på SVT og i spillefilmen ”37 ½”.

Førstkommende vinter skal Marit Adeleide gjestespille i en komedie på Hålogaland Teater.


 

MAREN ROMSTAD

Maren Romstad er analytiker i DnB Nor Markets, og har en master i samfunnsøkonomi fra Norges Handelshøyskole.

Maren sitt foredrag omhandler de økonomiske utsiktene og finansielle utfordringer vi står ovenfor, og hvordan dette påvirker oss.

 


 

KJELL ARNE RØVIK

Kjell Arne Røvik er professor i statsvitenskap ved Universitetet i Tromsø. Han er spesialist i organisasjonsteori, og har publisert flere bøker og artikler innen sitt fagfelt. Av bøker kan blant annet nevnes Moderne organisasjoner: trender i organisasjonstenkningen ved tusenårsskiftet (1998) samt Trender og translasjoner - Ideer som former det 21. århundrets organisasjon (2007). Den siste handler om tilbud, etterspørsel, overføring og utnytting av ideer om hvordan organisasjoner bør utformes, styres og ledes.

Røvik er en etterspurt foredragsholder, både i inn- og utland, og han kommer til årets Martekonferanse.

Hans foredrag omhandler hva som driver oss til endring og omstilling når globale ideer kommer til arbeidsplassen.


 

MARTE SVERDRUP LISET

Marte Sverdrup Liset er universitetslektor i drama ved Universitetet i Tromsø der hun underviser på studiet Muntlig fortelling. Hun har flere års erfaring som teaterinstruktør og forteller. Hun har blant annet fortalt under Festspillene i Bergen, og hun har vært med på å starte en månedlig fortellercafé i Tromsø.

Marte kommer på årets Martekonferansen og vil bidra med sin faglige kompetanse i kunsten å fortelle, samt veilede bedrifter underveis med teknikker fra fortellerkunsten.

"Ingenting. Intetheden. Det store øde. Mennesket som en ensom, væktløs
prik i det uendelige rum. Livet som en tilfældig, usammenhængende og
betydningsløs hændelse ... Indtil nogen begynner at fortælle!"

(Kirsten Thonsgaard)

 


 

TOVE SØRENSEN

Tove Sørensen er Adm.dir. ved Tromsø Villmarkssenter AS, en helårlig aktivitetsbedrift . Tove har veteranstatus i Europas lengste hundeløp, Finnmarksløpet. I 2006 var hun i Alaska og gjennomførte verdens lengste hundeløp Iditarod.

Hun holder nå på med ”the seven summits”.  Tove har også gjennomført flere lederutviklingsprogram, blant annet gjennom Innovasjon Norge samt etablererskolen.

Se også Tromsø Villmarkssenter sin egen hjemmeside for mer informasjon.

Tromsø Villmarkssenter

 


 

KIRSTI SOLLID

Kirsti Sollid driver nisjematbedriften Lyngsalpeprodukter AS og Stigen Vertshus på Lyngseidet i Lyngen kommune sammen med sin ektemann Bjørn Øvergård.

Lyngsalpeprodukter produserer høykvalitets nisjemat til kunder som søker mangfold i lokalproduserte spesialiteter. Målsettingen er å fremme lokal matkultur og tradisjon, gjerne med en ny vri ved blant annet å ta i bruk en nordnorsk ressurs som geitkjøtt.
 
På kjøkkenet på Stigen Vertshus er det hovedfokus på å bruke mest mulig lokale råvarer i matlagingen, og at maten skal være laget fra bunnen av. Lyngenlam, kje - og geitkjøtt og fisk fra Lyngenfjorden er på menyen. I tillegg til matservering og nisjematproduksjon drives det catering, romutleie, møte - og konferansevirksomhet på Stigen Vertshus.
 
Kirsti har sin bakgrunn fra landbruket. Hun har vært saubonde og organisasjonskonsulent i Norsk Bonde- og Småbrukarlag. I tillegg til landbruksutdannelse, har hun studert statsvitenskap og markedsøkonomi.

Les mer på Lyngsalpeprodukters egne hjemmesider.

 


 

ELLEN HENNINGSEN HELLEM

Ellen Henningsen Hellem er en av få som jobber med pels i Nord-Norge. Hennes praksis og utdannelse har hun fra Figenschaus AS i Tromsø og Diamant Pels AS i Oslo, hvor hun tok fagbrev som
buntmaker i 1999.

Hun har verksted og butikk i Storgata i Harstad sentrum.

I tillegg til salg av egenproduserte varer tilbyr de ulike tjenester knyttet til det å eie et pelsplagg.

Klikk her for å komme direkte til Ellens Pelsstudio sin hjemmeside. 

ERLING HESSELBERG

Erling Hesselberg er daglig leder i Workplace Consulting AS.
Erling har i mange år jobbet med gruppevare og samhandlingsløsninger, portaler og kommunikasjonsplattformer, og regnes som en av de mest markante innen sitt fagmiljø. Han utviklet bl.a. sin første kommersielle e-handelsløsning i 1994, og har siden den gang utviklet ulike digitale løsninger og kommunikasjonsformer for offentlige og private virksomheter.

Erling holder også kurs og foredrag for hvordan utnytte samhandlingsløsninger og digitale medier for å hente ut potensiale og gevinster for store og små virksomheter. Hans filosofi er at kunnskap er ferskvare, og deling av informasjon og kunnskap ved hjelp av digitale medier kan være sterke virkemidler for å gjøre hverandre gode og skape resultater.

På Martekonferansen vil hans foredrag omhandle hvordan man ved aktiv bruk av nye medier kan skape konkurransefortrinn samt knytte kundene nærmere til seg.

Les mer om Workplace Consulting på deres egne nettsider.


 

EVA VON HIRSCH

Eva von Hirsch har både bred operativ og strategisk erfaring fra fusjoner, oppkjøp og internasjonale etableringer. Hun har mangeårig nasjonal og internasjonal executive ledererfaring.

Hun har arbeidet med forretningsutvikling i Skandinavia, UK, Marokko, Kina, Gulf Statene, Asia, Midtøsten samt flere Afrikanske land. Hun har også hatt en rekke konsulentoppdrag for store internasjonale selskaper som bl.a. ABB, Volvo, ICA, DnB, Telenor og Aker.

Eva har en doktorgrad fra Durham University i antropologi - læren om kultur- og har spesialisert seg på bedriftskulturanalyser og bedriftskulturelle synergieffekter. Hun har flere års forskningserfaring fra Durham og Uppsala universitet hvor kulturelle risikofaktorer var hennes forskningsområde.

Eva kommer til Martekonferansen 2009 og hennes foredrag vil blant annet omhandle kulturelle aspekter på internasjonal drift og forretningsutvikling.

Les mer på Eva von Hirsch sin egen hjemmeside.


 

PELLEGRINO RICCARDI

Pellegrino Riccardi er oppvokst i England, med italienske foreldre. De siste tolv årene har han bodd i Norge. Pellegrino har arbeidet i flere internasjonale selskap over store deler av verden innenfor tverrkulturell kommunikasjon, salg og forhandlingsteknikk.

I sine foredrag fokuserer han blant annet på hvordan vi oppfatter oss selv og hvordan andre oppfatter oss. Han tar også opp mulighetene for god kommunikasjon til tross for kulturelle ulikheter.

Som tilflytter til Norge har han gjort seg opp tanker om hvordan nordmenn er, og vil komme med noen betraktninger på hva som er positivt og negativt med å være akkurat slik nordmenn er.

Les mer om Pellegrino Riccardi på hans egne hjemmesider.

 

 


 

RUNHILD GAMMELSÆTER

Runhild Gammelsæter er administrerende direktør i Regenics AS.

Dr. Gammelsæter holds a Ph.D. in cell physiology from the Faculty of Medicine of the University of Oslo. Working in the Neurotransmitter lab of the Centre of Molecular Biology and Neuroscience at the University of Oslo, she has previously investigated the physiology and cellular signaling of insulin-producing pancreatic islet. She is also well-versed in the area of nuclear and cell reprogramming. As a Fulbright scholar, Dr. Gammelsæter conducted research and held guest lectures at Joslin Diabetes Center of Harvard (Boston, MA, USA), UCSF (San Francisco, CA, USA) and Virginia Commonwealth University (Richmond, VA, USA). Additionally, she has studied psychology at the University of Oslo and the University of Washington, has completed courses in leadership, psychology and science journalism.

Runhild sitt foredrag omhandler hennes erfaringer i forhold til ufordringer og kobling mellom forskning og næringsutvikling.

”Fra fri forskning til produktutvikling og næringsliv.”

Les mer om Regenics på deres egne nettsider.


 

KARIN FEVAAG LARSEN

Karin Fevaag Larsen arbeider med person- og organisasjonsutvikling i sitt firma NY GIV AS. Hun jobber med utvikling av organisasjoner, så vel som enkeltmennesker. Hun har sin bakgrunn fra bl.a. finans, bank og forsikring, og har også tidligere jobbet som salgsdirektør i Gjensidige.

Karin er en raus og inspirerende person, kjent for å skape begeistring, gir mye humor og ord til ettertanke. Hun får ofte betegnelsen "energibombe".

Hun ble kåret til beste foredragsholder på den Store Inspirasjonsdagen i Oslo… 600 mennesker ga henne 5.9 av 6 oppnåelige poeng.  Her deltok flere av landets beste foredragsholdere.

Foredraget "Ditt liv direktesendt" er et foredrag som handler om å "Drømme drømmene på øverste hylle" - Vi fortjener dem alle sammen, sier Karin.

Les mer om Karin Fevaag Larsen på ny:giv sine nettsider.

 

 


 
-
Publiseringsløsning: PublishON